xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kom med til webinar om psykofarmaka i almen praksis

Den 27. november kan du blive klogere på psykofarmaka i almen praksis, når Sundhedsstyrelsen er medarrangør af et webinar om emnet i Lægedage-ugen.

12 OKT 2020

Psykiatri og psykofarmaka fylder i almen praksis, og der er ofte spørgsmål til brugen af lægemidlerne, deres effekt i forhold til bivirkninger, og hvilke læger der kan igangsætte og følge op på behandlingen.

”Med webinaret vil vi sætte fokus på rationel brug af psykofarmaka i almen praksis med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens faglige anbefalinger og den virkelighed, som mange læger i almen praksis oplever. Kurset vil samtidigt vise, hvordan Sundhedsstyrelsens vejledninger inden for psykiatri kan understøtte den daglige praksis,” fortæller specialkonsulent Solveig Forberg fra Sundhedsstyrelsen. 

Under normale omstændigheder ville vi have taget snakken ansigt til ansigt på kurset eller i standen til Lægedage, men i år foregår Lægedagene digitalt, og derfor er kurset skiftet ud med et webinar.  

Undervisningen på webinaret vil være dialogbåret og med en almenmediciner som kursusleder, en psykiater med kendskab til almen praksis og i samarbejde med en overlæge i klinisk farmakologi fra IRF i Sundhedsstyrelsen.

Vi glæder os til at se jer på nettet, når vi nu ikke i år kan mødes ansigt til ansigt i Bella Centeret.

OBS! Kurset er for læger og personale med selvstændige konsultationer inden for området.

 

Om webinaret

Webinaret foregår den 27. november 2020 klokken 13.00-17.00.


Tilmelding til webinaret: via PLO på lægedage.dk


Tilmeldingsfrist 20. oktober.