xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Valg af KBU-forløb

Efter tilmelding skal der vælges et KBU-forløb på basislaege.dk.  Her finder du praktiske oplysninger om valg af forløb.

Når du har tilmeldt dig den kliniske basisuddannelse og har modtaget en kvitteringsmail, vil du senest i uge 39 modtage en e-mail med dit lodtrækningsnummer og information om de vigtigste datoer om valg af forløb på basislæge.dk. Du kan ikke udskyde valg af forløb efter tilmelding.

Lodtrækningsnummeret angiver i hvilken rækkefølge, du kan vælge forløb. Der kan være flere kandidater med samme nummer. I så fald er det ansøger fra den tidligste runde, der vælger først.

Find mere information om valg af forløb i Danske Regioners procedurer om valg af forløb under Relaterede links.

Udsættelse af start af forløb

Alle der er tilmeldt KBU og har fået tildelt et lodtrækningsnummer skal vælge forløb i samme runde. Du kan efterfølgende i følgende situationer få lov til at udsætte opstart af dit KBU-forløb (vær opmærksom på, at udsættelse ikke kan fortrydes): 

  • Du gennemfører ikke den afsluttende eksamen
  • Du skal på orlov i henhold til lovgivningen
  • Du skal aftjene din værnepligt
  • Du skal tage en Ph.d.

Når du har valgt forløb, og hvis du har fået lov til at udskyde forløbets start, er du sikret en plads hos samme ansættelsesmyndighed, men ikke nødvendigvis i det valgte forløb. Kontakt både ansættelsesstederne og din videreuddannelsesregion for at aftale nærmere.

Kontakt Videreuddannelsesregionerne


Nord
 (Systemansvarlig region)

Telefon: 7841 0780

E-mail: KBU@rm.dk

Syd

Telefon: 7663 1000

E-mail: videreuddannelsen@regionsyddanmark.dk

Øst

Telefon: 3866 9930

E-mail: laegeuddannelsen@regionh.dk

Opdateret 04 JUL 2024