xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Med fokus på værdighed kan I styrke jeres organisation

Kommunale, selvejende og private leverandører på ældreområdet kan i 2022 få besøg fra Videnscenter for værdig ældreplejes rejsehold til et forløb for ledere med fokus på organisation, ledelse og samarbejde i ældreplejen.

15 SEP 2021

Vil I blive klogere på, hvordan organisering af ældreplejen kan være med til at skabe bedre værdighed for borgere? Så har I nu mulighed for at søge om et læringsforløb om værdig ældrepleje med fokus på organisation, ledelse og samarbejde med Sundhedsstyrelsens værdighedsrejsehold.

Læringsforløbet bliver skræddersyet, så det passer til jeres konkrete behov og udfordringer. Sammen med værdighedsrejseholdet tilrettelægger I et forløb, som tager udgangspunkt i jeres hverdag og organisation, og I vil selv være med til at fastsætte målsætninger og forløb.

Forløbene har fokus på organisatoriske rammer, arbejdsgange samt snitfalder og sammenhænge i jeres organisation. Formålet er skabe gode rammer for værdighed i ældreplejen gennem målrettet udvikling af ledelseskompetencer, strukturer og organisering.

”Vi er glade for, at vi igen kan tilbyde forløb med fokus på organisation, ledelse og samarbejde i ældreplejen. Igennem de seneste år har vores rejsehold med succes støttet kommuner, selvejende og private leverandører med at styrke værdigheden gennem personcenteret og faglig ledelse. Det kan vi se, kommer borgerne og deres pårørende til gode,” fortæller projektleder Kirsten Groth Willesen

Læringsforløbene om værdig ældrepleje med fokus på organisation, ledelse og samarbejde er en del af Videnscenter for værdig ældrepleje, som har fokus på at sikre ældre og deres pårørende en værdig ældrepleje.

Ansøgningsfristen er torsdag den 28. oktober 2021 kl. 12.00.

Læs mere om puljen