xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kom med til konference om seksuel sundhed

Hvad er status for den seksuelle sundhed i Danmark? Hvordan kan den styrkes? Det er nogle af de spørgsmål, du kan blive klogere på, når Sundhedsstyrelsen og Sex & Samfund inviterer til konference den 26. og 27. november.

02 OKT 2019

Konferencen ”Seksuel sundhed og trivsel for alle” skal være med til at styrke det sundhedsfremmende og forebyggende arbejde inden for seksuel sundhed.

Som deltager får du den nyeste viden på området og inspiration til at styrke arbejdet med seksuel sundhed i regionerne og kommunerne samt i undervisningen i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Konferencen sætter også fokus på, hvordan man som fagperson kan inddrage seksuel sundhed i dialogen med borgere og patienter. Og så vil hovedresultaterne fra projekt SEXUS bliver præsenteret.

Vi glæder os rigtig meget til konferencen - og især til at få en præsentation af hovedresultaterne fra SEXUS undersøgelsen. Det er den mest omfattende kortlægning af seksualitet i Danmark nogensinde, siger specialkonsulent i Sundhedsstyrelsen Anne Rygaard og fortsætter:

Seksuel sundhed har mange perspektiver og hænger stærkt sammen med fysisk og mental sundhed. God seksuel sundhed er væsentligt for, at vi trives og har det godt. Derfor er emnet relevant for en lang række faggrupper.”

Konferencen består af en række oplæg samt af parallelsessioner, der er delt i tre tematiske spor:

  • Forebyggelse og sundhedsfremme
  • Undervisning i krop, køn og seksualitet
  • Borger/patient og seksualitet

Det samlede program for konferencen kan ses her: Program 26.-27. november 2019

Konferencen henvender sig til fagpersoner, der arbejder som kommunale planlæggere eller sundhedskonsulenter, sundhedsplejersker i kommuner, pædagoger og institutionsledere, undervisere og skoleledere eller som fagperson fra uddannelsesområdet herunder også ansatte i skoleforvaltninger samt som sygeplejersker eller SOSUer m.m. fra kommuner, regioner eller almen praksis.

Tilmelding og pris

Tilmeld dig konferencen her: Tilmelding til konferencen

Prisen for deltagelse er:

  • 3.000 kr. pr. person for deltagelse med overnatning i enkeltværelse
  • 2.800 kr. pr. person for deltagelse i dobbeltværelse
  • 2.300 kr. pr. person for deltagelse uden overnatning