xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Mød Yassine

Kontorelev i enheden Sygehusplanlægning

 

Inden jeg startede som kontorelev i september 2022, har jeg arbejdet 20 år i transportbranchen. En ændring i lovgivningen gjorde, at jeg kunne gøre min uddannelse som kontorassistent færdig, og kunne arbejde her i Sundhedsstyrelsen.

Som kontorelev hjælper jeg sekretærerne i deres daglige arbejde. Jeg laver blandt andet udpegninger, referater og dagsordner. Og så er jeg med til at understøtte den daglige drift, så tingene fungerer: Fra mødeforplejning til navneskilte.

Derudover laver jeg administrative opgaver i forbindelse med arbejdsopgaver og specialeplanlægning. Det er med andre ord en alsidig hverdag, som gør, at det aldrig er kedeligt at gå på arbejde.

Som ny elev skal man ikke forvente, at man kan det hele i forvejen. Men man får den nødvendige oplæring, som gør, at man kan varetage og løse sine opgaver.

Jeg er typen, som ikke kan sidde stille, og jeg har brug for, at der sker noget. Derfor har det undret mange af mine venner og min familie, at jeg har valgt netop kontorfaget. Men arbejdsmiljøet passer perfekt til mig, fordi jeg godt kan lide at være social og behjælpelig, hvilket jeg får mulighed for gennem mit arbejde her i Sundhedsstyrelsen.

Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Jeg betragter mine kollegaer som en del af min familie, og vi hjælper hinanden så godt vi kan – både i det private og arbejdsmæssigt. Vores fællesskab i min enhed er stærkt, og vi løfter i flok, hvor der nu er brug for det.


Opdateret 13 FEB 2024