xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Uddannelse

I enheden varetages administration og udvikling af kvaliteten i uddannelserne til speciallæge og specialtandlæge samt videreuddannelse for sygeplejersker. I enheden behandles også ansøgninger om eksperimentel behandling og højt specialiseret behandling i udlandet.

Claus Malta Nielsen, enhedschef

clmn@sst.dk

Claus Malta Nielsen blev enhedschef 1. januar 2023 i enheden Uddannelse efter at har været sektionsleder i samme enhed siden oktober 2021.

Claus er født i 1965, uddannet læge fra Københavns Universitet og speciallæge i Almen Medicin fra 2001. Claus har også en uddannelse som kaptajn i hæren.

Claus har tidligere arbejdet som læge, bl.a i Grønland og i Nordsøen. Inden han kom til Sundhedsstyrelsen i 2018, har Claus arbejdet i 10 år som kommunallæge og som lektor i socialmedicin ved Københavns Universitet, hvor han også har forsket i fysiske og sociale effekter af kortvarig, højintensiv fysisk træning af skolebørn.

I Sundhedsstyrelsen arbejder Claus især med rammer og administration af efter-, og videreuddannelse inden for sundhedsvæsenet.

 

Julie Wolter Bork, sektionsleder

juwb@sst.dk

Julie Wolter Bork har været sektionsleder siden 1. august 2023 i enheden Uddannelse.

Julie er født i 1985 og har en professionsbachelor i sygepleje og en kandidat i Læring og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet.

Hun har været ansat i Sundhedsstyrelsen siden marts 2022, hvor hun har arbejdet med planlægning og udrulning af nationale vaccinationsprogrammer. Inden da arbejdede hun som implementeringskonsulent i en patientforening.

Julie har mange års erfaring som sygeplejerske, primært inden for akut og intensiv pædiatri. Hun har også boet og arbejdet som sygeplejerske i Norge.

Opdateret 03 OKT 2023