xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Strålepas

Strålepas er til arbejdstagere til brug ved arbejde på kontrollerede områder i udlandet. Strålepas kan bestilles ved at udfylde nedenstående formular.

Strålepas er omfattet af Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse om ioniserende stråling og strålebeskyttelse (bek. 669/2019). Bekendtgørelsen retter sig primært mod de arbejdspladser, hvor arbejdstageren kan kategoriseres som stråleudsat arbejdstager i kategori A, jf. §39 i bekendtgørelsen.

Læs bekendtgørelsen på Retsinformation

Du kan læse mere om bestilling af strålepas og få information om udfyldelse af formularen i nedenstående vejledning. Bemærk, at vejledningen afventer opdatering og indeholder referencer til historiske bekendtgørelser, som nu er dækket af den nyeste bekendtgørelse (669/2019).

Vejledning om bestilling af strålepas 

Bestil Strålepas

Vi oplever aktuelt, at der ikke sendes kvitteringsmails ved oprettelse af webformularer. Dette bevirker også, at man ikke får tilsendt et link til en igangværende webformular, der endnu ikke er indsendt. Man er derfor nødt til at kopiere adressen fra browseren, inden man gemmer webformularen, hvis man senere vil arbejde videre med den og/eller indsende den. Webformularer, der sendes ind, når frem og bliver behandlet som normalt. Der bliver arbejdet på at løse problemet med mails og kvitteringer hurtigst muligt.

Opdateret 14 MAR 2023