xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Ny vicedirektør i Sundheds­styrelsen

Steen Dalsgård Jespersen bliver ny vicedirektør i Sundhedsstyrelsen pr. 1. oktober 2022

22 SEP 2022

Steen Dalsgård Jespersen startede i Sundhedsstyrelsen i 2003, og har været i styrelsen over tre perioder i sammenlagt et årti, senest som enhedschef fra 2020, hvor han bl.a. har stået i spidsen for udrulningen af de nationale vaccineprogrammer under covid-19. Forud for sin første ansættelse i Sundhedsstyrelsen arbejdede Steen som sygeplejerske og med kvalitetsudvikling i sygehusvæsenet, og imellem sine ansættelser i styrelsen har han været i konsulentbranchen.

“Steen Dalsgård Jespersen har varetaget en imponerende bredde af opgaver indenfor de fleste af styrelsens opgaveområder. Udenfor styrelsen har han haft konsulentopgaver med stor kompleksitet. Jeg er meget glad for at få Steen som ny vicedirektør. Steen har en stor og bred erfaring på sundhedsområdet, han er meget resultatorienteret og har meget stærke analytiske evner. Det har vi brug for nu, hvor Sundhedsstyrelsen står over for mange nye og komplekse opgaver,” siger direktør Søren Brostrøm.

Steen Dalsgård Jespersen er 51 år gammel og uddannet sygeplejerske i 1994 med kardiologisk efteruddannelse. Han har derudover masteruddannelser i folkesundhed (MPH) og i offentlig ledelse (MPA). Sammen med direktør Søren Brostrøm og vicedirektør Helene Bilsted Probst vil Steen Dalsgård Jespersen udgøre direktionen i Sundhedsstyrelsen.