xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Få en faglig snak med os i den virtuelle samtalestand til Lægedageugen 2020

Den 26. november 2020 inviterer Sundhedsstyrelsen til en snak i den virtuelle samtalestand, hvor du fra almen praksis kan møde nogle af de sundhedsfaglige medarbejdere i Sundhedsstyrelsen.

16 NOV 2020

Den 26. november 2020 inviterer Sundhedsstyrelsen til en snak i den virtuelle samtalestand, hvor du fra almen praksis kan møde nogle af de sundhedsfaglige medarbejdere i Sundhedsstyrelsen. 

Hvert år i november afholdes Lægedage i Bella Centret, og det er altid en begivenhed, vi i Sundhedsstyrelsen ser meget frem til. Her møder vi mange læger og klinikpersonale fra almen praksis i vores stand og får nogle gode faglige snakke om alt det, der fylder i almen praksis. 

I år har vi i stedet valgt at lave en virtuel samtalestand, hvor vi igen håber på at møde mange – måske ser vi også dig? I samtalestanden kan du stille spørgsmål til en række medarbejdere i Sundhedsstyrelsen, udveksle erfaringer og ønsker eller bare få en hyggelig snak om, hvad der rører sig ude i praksis. De første 50 tilmeldte vil desuden blive tilbudt at få tilsendt en mulepose med merchandise fra Sundhedsstyrelsen efter arrangementet. 

”Det plejer at være enormt hyggeligt og lærerigt at møde de praktiserende læger og klinikpersonale på Lægedage, og det er altid noget, jeg ser meget frem til. Derfor glæder det mig, at vi på trods af Covid-19 stadig har mulighed for dette. Jeg er sikker på, det bliver et godt og spændende arrangement, som jeg håber, mange har lyst til at deltage i,” fortæller specialkonsulent Solveig Forberg fra Sundhedsstyrelsen. 

Arrangementet er forbeholdt læger og klinikpersonale i almen praksis. Hvis du på anden måde plejer at være en del af den faglige del af Lægedage, er du også velkommen til at deltage. 

Praktisk information om samtalestanden 

Den virtuelle samtalestand foregår torsdag den 26. november 16.00-17.00 via Teams.

Tilmelding til samtalestanden foregår ved at skrive en mail til irf@sst.dk med navn og titel.

Tilmeldingsfrist: 25. november 2020

Læs mere om Lægedageugen