xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Når kommunen prioriterer pårørendesamarbejdet: Få de gode eksempler

Hvilke resultater kan der skabes, når en kommune sætter pårørendesamarbejdet på dagsordenen? Deltag i webinaret og få svaret.

På dette webinar vil vi se på, hvordan der kommunalt og organisatorisk kan skabes rammer for en god forebyggende indsats, der kan understøtte, at der er et pårørende samarbejde i ældreplejen og at samarbejdet fungerer godt. Vi sætter derfor lys på kommunens muligheder og har inviteret Aarhus, Odense og Vejen Kommune med i studiet, der på hver deres meget forskellige vis er gået ’all in’ på pårørendesamarbejdet.

I interviews med kommunerne, vil vi bl.a. spørge ind til, hvordan indsatsen er organiseret hos dem, hvorfor de har valgt lige netop dén tilgang, hvad resultaterne har været, og gode råd til, hvordan andre kommuner kommer i gang. Efter hvert interview vil der være mulighed for spørgsmål fra webinar-deltagerne.

Målgruppe

Webinaret henvender sig særligt til dig, der er ansat på forvaltningsniveauet, er kommunal konsulenter, lokalpolitiker, er fra et seniorråd eller er leder i ældreplejen, men alle interesserede er velkomne!

Webinaret er en del af en webinar-række, hvor Sundhedsstyrelsen sætter fokus på forskellige temaer inden for pårørendeområdet i regi af projektet ’Det gode pårørende samarbejde’. Webinarerne kan dog sagtens ses uafhængigt af hinanden. På webinarerne vil du opleve en god blanding af vidensdeling, gode case eksempler, undervisning, interviews og faglige oplæg.

Læs mere: 

Succesen fortsætter – nye webinarer om det gode samarbejde mellem pårørende og medarbejdere i ældreplejen til efteråret 2022 

Webinar

Hent slides fra webinaret her