xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Konference om de første 1000 dage

Sundhedsstyrelsen og Vidensråd for Forebyggelse holder konference for fagprofessionelle og beslutningstagere i kommuner og regioner om de første 1000 dage i børns liv.

Social ulighed i sundhed er et stadigt stigende problem og begynder allerede før undfangelsen, da forældrenes sociale og sundhedsmæssige forhold har betydning for fosterets udvikling og for graviditetens, fødslens og den tidlige barndoms forløb.

Sundhedsfremmende og forebyggende indsatser tidligt i livet kan påvirke barnets muligheder for at vokse, lære, udvikles og trives gennem barndommen og lægger grundsten for fysisk og mental sundhed resten af livet. Forskning og praksis viser, at det er muligt at reducere social ulighed i sundhed med en prioriteret indsats på tværs af sektorer. 

Formål

Formålet med konferencen er at præsentere viden om de mest virkningsfulde indsatser for at give beslutningstagere og fagprofessionelle en fælles forståelse af, hvordan praksis kan udvikles. Ved at inspirere og motivere til at styrke den tidlige indsats i graviditeten, for de helt små børn og for deres familier ønsker Sundhedsstyrelsen og Vidensråd for Forebyggelse at bidrage til en fælles indsats for at fremme lighed i sundhed.

Målgruppe

Beslutningstagere og fagprofessionelle i kommuner og regioner 

Program

Programmet for konferencen findes her

Programmet opdateres løbende.

Livestreaming

Da der er stor efterspørgsel på konferencen, tilbydes gratis livestreaming af konferencen, så alle interesserede har mulighed for at følge med.

Gå til live stream

Linket vil være aktivt 1. december fra kl. 8.45.

Idet programmet er tilrettelagt med henblik på ’networking’, refleksion og samtale om dagens emner i pauserne. Vil vi gerne opfordre til, at deltagere, som er med via livestreaming mødes lokalt i kommunen, regionen eller organisationen og ser konferencen sammen.

Du er meget velkommen til at sprede informationen om muligheden for at følge konferencen via livestreaming.

 

Tilmelding

Tilmeldingen til konferencen er udløbet. 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til arrangementet vedrørende praktiske detaljer er du velkommen til at kontakte Caroline Manne Menå, sekretær i Sundhedsstyrelsen camm@sst.dk eller på telefon 9351 8639. Ved spørgsmål vedrørende fagligt indhold, er du velkommen til at kontakte Diana Reerman, projektleder hos Vidensråd for Forebyggelse dre@dadl.dk eller på telefon 6037 8497.

Se information om konferencen