xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kom med til webinar om børn og unges digitale liv

Sundhedsstyrelsen inviterer til webinar den 2. november. Her er fokus på sammenhængen mellem børn og unges brug af digitale medier og deres sundhed og trivsel.

05 OKT 2020

Webinaret byder på spændende debatter og samtaler med tydelige stemmer i den digitale mediedebat, bl.a. Imran Rashid, der er forfatter til bøgerne SLUK og Offline, og formand for Medierådet Stine Liv Johansen, der er en af forfatterne bag bogen Børn, unge og medier. Det hele bliver modereret af TV-vært Anja Bo.

Den populære influenser Lakserytteren og Red Barnets og Medierådets ungepanel vil derudover give indspark om, hvad børn og unge tænker om de digitale mediers udfordringer og muligheder. 

På webinaret bliver hovedresultater fra fire litteraturstudier på området præsenteret. De fire studier gennemgår sammenhænge mellem børns brug af digitale medier og sundhed og følgende fire emner: søvn, fysisk aktivitet, relationer og stress. Desuden kan du på webinaret høre om Sundhedsstyrelsens nye anbefalinger, som er udarbejdet på baggrund af studierne.

Sådan tilmelder du dig

Webinaret er åbent for alle og løber af stablen mandag den 2. november i tidsrummet 9:00 – 12:00.

Hvis du tilmelder dig senest den 27. oktober, får du en mail med link til live-streamingen.