Gå til hovedindhold

Pejling af røg, mad og drikke i sportshaller og idrætsklubber, april-maj 2004

- undersøgelse blandt personer med praktisk tilknytning til faciliteterne

 - undersøgelse blandt personer med praktisk tilknytning til faciliteterne 

I 2003 gennemførte Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse en indsats overfor sportshaller og sportsklubber for at motivere disse til at indføre rygeregler eller stramme eksisterende rygeregler. Målet var, at børn og unge skulle kunne færdes i haller og klubber uden at blive udsat for passiv rygning. Indsatsen hed: Gi’ alle et røgfrit valg.

I forbindelse med indsatsen på rygeområdet i 2003 gennemførte Sundhedsstyrelsen en undersøgelse i samarbejde med TNS Gallup. Undersøgelsen gav en pejling på situationen omkring rygning, mad og drikke i haller og klubber. Sundhedsstyrelsen har sammen med Kræftens Bekæmpelse ønsket at lave en opfølgende undersøgelse blandt medarbejdere med driftsmæssig tilknytning til sportshaller og idrætsklubber i 2004. 

Pejling af røg, mad og drikke i sportshaller og idrætsklubber, april-maj 2004


Alkohol
Tobak nikotin og snus