xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Tine Heide Thomsen tiltræder den 1. august som ny kommunikationschef i Sundhedsstyrelsen

Som kommunikationschef skal Tine Heide Thomsen stå i spidsen for en enhed, der samler alle Sundhedsstyrelsens kommunikationsindsatser indenfor bl.a. pressehåndtering, hjemmeside, sociale medier, kampagnestyring og styrelsens visuelle identitet. Tine vil referere direkte til styrelsens direktør, indgå i chefgruppen og hun vil få ledelsesansvaret for den overordnede faglige og strategiske udvikling af Sundhedsstyrelsens kommunikation.

19 JUN 2023

”Klar, tydelig og åben kommunikation er en forudsætning for, at vi i Sundhedsstyrelsen kan lykkes med vores kerneopgave: sundhed for alle. Vi har styrket vores kommunikationsindsatser med ambitiøs hjemmeside, proaktiv pressehåndtering, nærvær på de sociale medier, og kampagner der virker!

Med covid-19 fik vores kommunikation et hidtil uset omfang og gennemslag, som vi gerne vil fastholde på andre områder. Jeg er rigtig glad for, at vi med Tine får en stærk og erfaren profil til at stå i spidsen for det. Tine har stærke kommunikationsfaglige kompetencer og dokumenterede ledelsessuccesser fra sine tidligere ansættelser,” siger direktør Søren Brostrøm.

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af teamet i Sundhedsstyrelsen og bidrage til det omfattende arbejde med at sikre sundhed for alle. Det er en enorm vigtig og kompleks opgave, der vedrører alle danskere uanset, hvor man befinder sig i livet, og som kræver, at Sundhedsstyrelsen fastholder sin gennemslagskraft og fortsat opleves som relevant og nærværende,” udtaler Tine Heide Thomsen.


Modtag nyheder fra Sundhedsstyrelsen

Vores pressemeddelelser og nyheder er opdelt i otte temaer, og du har selv mulighed for at tilpasse nyhedsstrømmen fra os, så du kun modtager nyheder, der handler om de emner, du er mest interesseret i.

 

Se overblikket og tilmeld dig vores nyhedstemaer

 

Hvis du i forvejen modtager nyheder fra Sundhedsstyrelsen, kan du ændre dit abonnement ved at gå ind på en af de e-mails, du har fra Sundhedsstyrelsen og klikke på 'Opdater tilmeldinger' eller 'Afmeld'.

 

Denne nyheds temaer:

 

Pressemeddelelser