xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Videnscenter for værdig ældrepleje holder årskonference om kvalitet i ældreplejen

Under titlen ’Kvalitet i en værdig ældrepleje’ vil årets konference byde på forskellige perspektiver på, hvordan vi kan skabe en endnu mere værdig ældrepleje. Der vil være fokus på systematiske tilgange til arbejdet med værdighed og den løbende udvikling af kvaliteten i ældreplejen. Konferencen afholdes 4. november i Odense.

24 SEP 2021

I det daglige arbejde skabes kvalitet i relationen mellem medarbejdere og borgere, og mellem de faglige tilgang til kvalitet i opgaverne og borgerens ønsker, udbytte og oplevelse af værdighed og livskvalitet. Årets konference byder på oplæg og diskussioner om, hvordan man i praksis kan styrke kvaliteten og arbejdet med værdighed i ældreplejen.

Hvordan kan vi forstå kvalitet i ældreplejen, hvordan bliver kvalitetsarbejdet med fokus på værdighed en systematisk del af ældreplejen og hvordan kan vi måle kvalitetsarbejdet? Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive adresseret i løbet af dagen. Vi håber med konferencen at udbrede gode løsninger og erfaringer på området, siger enhedschef Mads Biering la Cour.

Konferencen er primært henvendt til fagpersoner og ledere med det formål at inspirere til at arbejde med værdighed og kvalitet i den kommunale og private ældrepleje, herunder selvejende institutioner.

Dagen vil blandt andet byde på oplæg af professor Tine Rostgaard og det norske Livglædehjem samt sessioner med eksempler fra praksis om redskaber og organisering af ældreplejen. Direktør Søren Brostrøm inviterer desuden til samtaler om værdighed og kvalitet. Her er gæsterne psykolog Rikke Høghsted, professor Tine Rostgaard og Dorthe Boe Danbjørg, 2. formand i Dansk Sygeplejeråd.

Konference afholdes den 4. november 2021 kl. 9.30 til 15.45 i Odense Congress Center.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt, at du tilmelder dig:

Tilmelding

Det samlede program for konferencen:

Årskonference 2021 - Kvalitet i en værdig ældrepleje