xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Ny kommunikations­chef i Sundheds­styrelsen

Eva Tolstrup Ziegler tiltræder den 1. februar som kommunikationschef i Sundhedsstyrelsen.

06 JAN 2021

Som kommunikationschef skal Eva Tolstrup Ziegler stå i spidsen for en nyetableret enhed, der samler alle Sundhedsstyrelsens kommunikationsindsatser indenfor bl.a. pressehåndtering, hjemmeside, sociale medier, kampagnestyring og styrelsens visuelle identitet. Eva vil referere direkte til direktør Søren Brostrøm, indgå i chefgruppe og hun vil få ledelsesansvaret for den overordnede faglige og strategiske udvikling af Sundhedsstyrelsens kommunikation.

”Klar, tydelig og åben kommunikation er en forudsætning for, at vi i Sundhedsstyrelsen kan lykkes med vores kerneopgave: at sikre sundhed for alle. I de seneste år har vi styrket vores kommunikationsindsatser i bred forstand: ny ambitiøs hjemmeside, proaktiv pressehåndtering, nærvær på de sociale medier, og kampagner der virker! Under COVID-19 epidemien har vores kommunikation fået et hidtil uset omfang og gennemslag. Men vi hviler ikke på laurbærrene, og derfor opruster vi vores kommunikative kompetencer og indsatser. Jeg er rigtig glad for, at vi får en stærk og erfaren profil som Eva til at stå i spidsen for det. Eva har både stærke kommunikationsfaglige kompetencer og hun har dokumenterede ledelsessuccesser fra sine tidligere ansættelser,” siger direktør Søren Brostrøm.

”Jeg glæder mig til at blive en del af det hold, der lige nu knokler med at sikre skarp og relevant kommunikation til borgerne om COVID-19. Samtidig ser jeg frem til at kaste mig over opgaven med at udvikle Sundhedsstyrelsens kommunikation, så den forbliver relevant,” udtaler Eva Tolstrup Ziegler.