xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Velkommen til Sundheds­styrelsens virtuelle Lægedage­stand

I år er Lægedagene erstattet af en række spændende virtuelle kurser og oplæg i uge 48, og Sundhedsstyrelsen har derfor oprettet en virtuel stand, som vi håber, du vil kigge forbi.

03 NOV 2020

I Sundhedsstyrelsen ser vi hvert år frem til at være med til Lægedage, som under normale omstændigheder foregår i Bella Centeret. Her plejer der at komme mange forbi vores stand, og vi sætter stor pris på de gode samtaler, vi har med både læger og klinikpersonale fra almen praksis.

Men i år er Lægedagene omlagt til blandt andet virtuelle kurser og oplæg i uge 48, og går under navnet Lægedage-ugen 2020. Det er fortsat PLO og DSAM, der er overordnet arrangør for ugen.

”Vi bidrager med et program, så du, som læge eller klinikpersonale i almen praksis, kan få fornemmelsen af at stå i vores stand i uge 48. Du kan blandt andet finde den opdaterede version af Seponeringslisten, du kan deltage i vores virtuelle samtalestand, og du kan tilmelde dig et webinar om psykofarmaka i almen praksis,” fortæller specialkonsulent Solveig Forberg fra Sundhedsstyrelsen.

Find mere information i videoen med Søren og Solveig fra Sundhedsstyrelsen og se det samlede program på www.sst.dk/laegedage2020

Vi ses online!