xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kom med til webinar om fremtidens primære sundhedsvæsen

Den 17. november 2020 holder Sundheds- og Ældreministeriet og Sundhedsstyrelsen webinar om fremtidens primære sundhedsvæsener i de nordiske lande. Webinaret holdes som en del af Danmarks formandskab i Nordisk Ministerråd i 2020.

27 OKT 2020

Webinaret tager udgangspunkt i rapporten ”Primary Health Care in the Nordic Countries”, der er udarbejdet af VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

Rapporten præsenterer en analyse af de primære sundhedssystemer i de nordiske lande og fokuserer på de grundlæggende betingelser for et godt og effektivt sundhedsvæsen, samt forskelle og ligheder mellem de nordiske sundhedsvæsener.

”Arrangementet er en unik mulighed for at drøfte, hvordan vi skaber de bedste rammer for fremtidens sundhedsvæsener. Med den nye rapport får vi et fælles grundlag for en samtale på tværs af de nordiske lande om, hvordan vi tackler fremtidens udfordringer i de primære sundhedsvæsener. Det er en samtale, som jeg ser meget frem til, og jeg forventer at gå klogere derfra efter at være blevet både udfordret og inspireret af vores nordiske kollegaer,” siger Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm. 

På webinaret vil centrale personer fra sundhedsområdet i de nordiske lande diskutere rapporten og give deres perspektiv på, hvordan de nordiske lande kan skabe nye løsninger i de primære sundhedsvæsener, der kan stå mål med de udfordringer, som vores sundhedsvæsner står over for i de kommende år.

Webinaret åbnes af Sundheds- og Ældreminister, Magnus Heunicke, og Sundhedsstyrelsen direktør, Søren Brostrøm, indgår ligeledes i programmet.

Rapporten ”Primary Health Care in the Nordic Countries” vil blive offentliggjort i uge 45 på Sundhedsstyrelsen hjemmeside.

Om webinaret

Se programmet og læs mere om webinaret her:

 

Nordic-Health-Webinar: The-Future-Primary-Healthcare-System

 

Webinaret afholdes d. 17. november kl. 11.30-14.30. Det foregår på engelsk og henvender sig til alle, der arbejder med og interesserer sig for udviklingen i det primære sundhedsvæsen i Norden.

 

Tilmelding er ikke nødvendigt. Link til webinaret vil blive lagt på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

 

Rapporten ”Primary Health Care in the Nordic Countries” og webinaret er støttet af Nordisk Ministerråd.