xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
English

Mød os på Lægedage

I denne uge deltager Sundhedsstyrelsen på Lægedage i Bella Centret. Her kan du høre om aktuelle emner i Sundhedsstyrelsen og møde fagpersoner fra IRF og andre områder i Sundhedsstyrelsen.

11 NOV 2019

Lægedage er den årlige konference for læger og klinikpersonale fra almen praksis. Sundhedsstyrelsen har en stand alle dage, hvor der blandt andet er mulighed for at møde direktør Søren Brostrøm (mandag middag og eftermiddag), vicedirektør Lars Juhl Petersen (onsdag eftermiddag) og centerchef Marlene Øhrberg Krag (onsdag eftermiddag). 

”Vi bruger Lægedagene til at vise, hvordan vi arbejder med et bredt udsnit af de emner, og få en snak om, hvordan det er relevant for almen praksis. Det gælder både de materialer, som vi opdaterer løbende, som Seponeringslisten, men der er også mulighed for at få ny information om funktionelle lidelser, røntgenundersøgelser, antibiotikaresistens, og for at se den nye smerteguide og meget mere”, siger centerchef Marlene Øhrberg Krag. 

IRF fejrer 20 års jubilæum i år. Det markerer vi på Lægedage med guldballoner og med en mulighed for at være med til at sætte sit præg på IRFs aktiviteter ved at komme med input, ønsker og tanker om rationel farmakoterapi. 

Lægedage bliver holdt i Bella Center, København.

Sådan finder du Sundhedsstyrelsens stand: Standen har nummer 026B. Du kan desuden finde os via vores bannere eller ved at gå efter guldballonerne.