xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Sundheds­styrelsen skal have ny direktør senere på året

Søren Brostrøms åremålsansættelse udløber til efteråret, hvor han har været direktør i otte år. Da åremålsansættelsen ikke kan forlænges, skal stillingen slås op. Han søger ikke stillingen, så Sundhedsstyrelsen skal have ny direktør.

12 APR 2023

”Jeg er meget glad for at være i Sundhedsstyrelsen, har masser af energi, og mange gode år tilbage på arbejdsmarkedet. Men med otte år vil jeg være den længst siddende direktør i Sundhedsstyrelsen i mere end tredive år, og jeg vil have været tolv år i styrelsen. Jeg har længe vidst, at jeg ikke ville søge stillingen igen. Generelt synes jeg ikke, man skal sidde for længe på vigtige poster, hvor man kan komme til at fylde for meget og spærre for udvikling. Både Sundhedsstyrelsen og jeg skal videre,” udtaler Søren Brostrøm, og fortsætter:

”Jeg er enormt stolt af, hvad vi har opnået i Sundhedsstyrelsen. Styrelsen har stor faglig autoritet. Vi er en attraktiv arbejdsplads med stærk social kapital og gode udviklingsmuligheder. Jeg stopper ikke med det samme. Min kontrakt løber til d. 7. oktober 2023, hvilket giver god tid til både at finde en ny direktør til Sundhedsstyrelsen, og til at jeg kan finde et nyt job. Det bliver spændende at følge begge dele!”

Stillingsopslaget kan findes på Indenrigs- og Sundhedsministeriet hjemmeside d. 12. april fra kl. 13. Ansøgningsfristen er d. 30. april 2023.