xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Temadage om omsorgstræthed, følelser og forråelse i ældreplejen

Hvordan balancerer vi de følelsesmæssige krav og belastninger, som mange oplever som et vilkår i arbejdet i ældreplejen? Få inspiration på en række nye temadage.

22 JUN 2023

Igennem den seneste tid har der været et stigende fokus på, hvordan medarbejdere og ledere i ældreplejen indimellem kan blive mentalt slidt af arbejdet i ældreplejen. Også begrebet forråelse fylder på arbejdspladserne.

Men hvordan styrker vi relationerne til sårbare og svækkede borgere og deres pårørende i en hverdag, der består af modsatrettede krav og behov?

Indimellem kan en kompleks hverdag med mange følelsesmæssige krav føre til omsorgstræthed eller en forrået kultur, hvis vi som professionelle hjælpere og kolleger ikke har redskaber til at håndtere de udfordringer, som vi oplever i hverdagen.

Videncenter for værdig ældrepleje sætter på efterårets temadage fokus på relationsarbejdet i ældreplejen og på, hvordan man som medarbejder påvirkes af arbejdet med de faglige og følelsesmæssige krav og belastninger, som stilles til medarbejdere og ledere i ældreplejen.

Vi holder i efteråret temadage over hele landet under to forskellige overskrifter:

  • Hvordan kan vi konkret afhjælpe og håndtere omsorgstræthed og forråelse på ældreområdet?
    Faciliteret af Susanne Sondrup Eriksen og afholdes den 17. august i Aalborg, 29. august i København og 4. september i Middelfart.

  • Følelsernes betydning i relationsarbejdet på ældreområdet
    Faciliteret af Anneke Dapper-Skaaning og afholdes den 15. november i København, 20. november i Aarhus og 23. november i Odense.

Susanne Sondrup Eriksen og Anneke Dapper-Skaaning er begge konsulenter på Sundhedsstyrelsens værdighedsrejsehold.

Tilmelding

Temadagene henvender sig især til medarbejdere og ledere i ældreplejen. Det er gratis at deltage, men vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser. Derfor forbeholder vi os ret til, ved overbooking, at afvise interesserede, der tilmelder sig, men ikke tilhører den primære målgruppe.

Tilmeld dig "Hvordan kan vi konkret afhjælpe og håndtere omsorgstræthed og forråelse på ældreområdet?"

Tilmeld dig "Følelsernes betydning i relationsarbejdet på ældreområdet"


Følg Videnscenter for værdig ældrepleje på sociale medier