xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Sundheds­styrelsen får styrket faglig rådgivning inden for urologi

Sundhedsstyrelsen har ansat overlæge, ph.d. Per Bagi som sagkyndig rådgiver i urologi. Per Bagi har en meget bred klinisk og videnskabelig erfaring inden for specialet, og har samtidig en betydelig administrativ og organisatorisk erfaring fra bl.a. 10 år som klinikchef på Rigshospitalet. Til dagligt er Per Bag klinisk arbejdende overlæge på Rigshospitalet, hvor han varetager en række specialiserede funktioner.

02 APR 2019

Sundhedsstyrelsen har ansat overlæge, ph.d. Per Bagi som sagkyndig rådgiver i urologi. Per Bagi har en meget bred klinisk og videnskabelig erfaring inden for specialet, og har samtidig en betydelig administrativ og organisatorisk erfaring fra bl.a. 10 år som klinikchef på Rigshospitalet. Til dagligt er Per Bagi klinisk arbejdende overlæge på Rigshospitalet, hvor han varetager en række specialiserede funktioner.

”Jeg er meget glad for at vi kan trække på Per Bagis store og brede faglighed. I den kommende tid regner jeg bl.a. med, at vi igen skal have kigget på en række af de urologiske kræftområder, bl.a. operationer for prostata- og nyrekræft. Med Per Bagi er vi så heldige at få sagkyndig rådgivning fra en meget erfaren urolog, der kender både faget og sundhedsvæsenet indgående, samtidigt med at han stadig er klinisk aktiv” udtaler direktør Søren Brostrøm

Sundhedsstyrelsen har med ansættelsen af Per Bagi aktuelt tilknyttet 12 faste sagkyndige rådgivere. De hjælper med at overvåge udviklingen inden for hver deres fagområde, rådgiver i enkeltsager og deltager i udvalgsarbejde og ved forberedelse af love. De faste sagkyndige rådgivere er ansat for en periode på tre år ad gangen. 

Se hele listen over Sundhedsstyrelsens faste sagkyndige rådgivere