xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kondomtilbud 2018

Tilbudsanmodning for køb af kondomer

Sundhedsstyrelsen gennemfører i september en kampagne, som har fokus på unges brug af kondom. Et element i denne kampagne er at sikre adgang til gratis kondomer på en række udvalgte steder i løbet af kampagnen. Hensigten hermed er dels at sikre opmærksomhed på kampagnens budskab og dels at synliggøre kondomet på disse udvalgte steder, så de unge forhåbentlig overvejer brug af kondom ved senere lejligheder.

Sundhedsstyrelsen anmoder derfor potentielle leverandører til at indsende tilbud på levering af kondomer. Se kravspecifikation og eksempel på layout af kondomer nedenfor.

Der ønskes tilbud på:

  • Produktion af 400.000 kondomer i medium størrelse samt pakning i enkeltstyks-pakninger. Pakningerne og folie skal trykkes med et layout, som leveres af Sundhedsstyrelsen (se eksempel fra tidligere kampagner).
  • Option: Der ønskes tillige tilbud på yderligere 100.000 kondomer (fordelt ligeligt på yderligere 2-3 layouts, som også leveres af Sundhedsstyrelsen)

På både tilbud og option ønskes 4-farvet tryk med lak-tryk.

Leverandør skal drage omsorg for, at kondomer og pakninger lever op til gældende regler, herunder ISO 4074:2015. Kondomerne skal være CE-mærkede.

Kondomerne skal pakkes i poser á 100 eller 200 stk.

I tilbuddet ønskes tillige en tilkendegivelse af, hvorvidt tilbudsgiver vil være medfinansierende på kondomerne, mod at folie udformes efter leverandørens valg med godkendelse af Sundhedsstyrelsen. Herunder ønskes en angivelse af omfanget af et sådan sponsorat, dvs. pris ved produktion af 400.000 kondomer. Kondomerne vil blive distribueret til unge i september. Kondomerne distribueres bl.a. på skoler/uddannelsessteder, i barer/nattelivet, i tilsluttede butikker og som præmier. Kampagnen opnår typisk at nå ud til cirka 50 % af unge i alderen 18 – 23 år.

Tidsfrister

9. marts 2018, kl. 12.00: Frist for indsendelse af tilbud

16. marts 2018: Sundhedsstyrelsen udvælger leverandør og meddeler dette

Ca. 1. juli 2018: Levering af kondomer i København

Tilbuddet skal sendes til fob@sst.dk med emnefeltet ”Tilbud på produktion af kondomer”. Trykte tilbud kan sendes til Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S.

Spørgsmål

Spørgsmål til tilbudsanmodningen kan rettes til Ingeborg Jacobsen på inmj@sst.dk

Kriterier

Kriterier for valg af leverandør er:

  1. Pris
  2. Leverandørs tidligere erfaringer med lignende produkter

Leveringssted (kondomer):

Distributør i hovedstadsområdet

 
Opdateret 12 FEB 2018