xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Sundheds­styrelsen holder temadage om forebyggelse på ældreområdet

Sundhedsstyrelsen tilbyder i samarbejde med Center for Forebyggelse i praksis i KL og Landsforeningen for ansatte i sundhedsfremmende forebyggende hjemmebesøg tre temadage for ledere/koordinatorer og medarbejdere, der arbejder med forebyggelse på ældreområdet.

08 JUN 2017

Sundhedsstyrelsen tilbyder i samarbejde med Center for Forebyggelse i praksis i KL og Landsforeningen for ansatte i sundhedsfremmende forebyggende hjemmebesøg tre temadage for ledere/koordinatorer og medarbejdere, der arbejder med forebyggelse på ældreområdet. Temadagene sætter fokus på forebyggende indsatser, der kan mindske borgeres risiko for at få nedsat deres funktionsevne.

Formålet med temadagene er at bringe ledere og medarbejdere sammen på tværs af kommunerne for at skabe videndeling på forebyggelsesområdet. Temadagene skal give deltagerne mulighed for at dele deres erfaringer med både succeser og udfordringer i forebyggelsesarbejdet, så det kan inspirere til det fremtidige arbejde med forebyggelse på ældreområdet.

Temadagene består dels af korte oplæg om faglige emner, dels af gruppearbejde med øvelser og drøftelser af temaer inden for det forebyggende arbejde. Temadagene har fokus på opsporing af risikogrupper, social ulighed, tværgående samarbejde og kvalitet i indsatserne. 

Temadagene bliver holdt i henholdsvis Vejle, Aalborg og København i løbet af september 2017. 

Læs mere, se program og tilmeld dig temadagene