xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Kom med til temadage om forældre­involvering og rusmiddel­forebyggelse målrettet børn og unge

Sundhedsstyrelsen og Center for Forebyggelse i praksis inviterer til to temadage, der sætter fokus på viden og erfaringer fra de første to år af pilotfasen i ”Fælles om ungelivet”.

17 JUN 2022

Fælles om ungelivet er en partnerskabsindsats mellem Sundhedsstyrelsen, Trygfonden og de fem pilotkommuner Aalborg, Silkeborg, Odder, Sorø og Gentofte kommune. Den fælles vision er, at danske unge skal leve et ungeliv, hvor rusmidler ikke spiller en markant rolle. 

Frem til 2023 er indsatsen i en pilotfase med det formål at udvikle et koncept for, hvordan kommuner med afsæt i lokale data og beskyttende faktorer og via involvering af forældre og lokale aktører, kan være med til at styrke den rusmiddelforebyggende indsats målrettet børn og unge.

Formål

Formålet med temadagene er at dele viden og erfaringer fra Fælles om ungelivet med andre kommuner for at styrke rusmiddelforebyggelsen i egen kommune og give inspiration og sparring til pilotkommunerne i Fælles om ungelivet.

Målgruppe

Målgruppen for temadagene er ledere, planlæggere og fagpersoner på det kommunale forebyggelsesområde med ansvar for alkohol- og rusmiddelforebyggelsen, herunder SSP, skoleområdet, samt øvrige nøglemedarbejdere, der arbejder med rusmiddelforebyggelse. Det anbefales, at flere fra samme kommune deltager for at styrke det tværfaglige arbejde.

Tid, sted og tilmelding

Temadagene holdes to steder i landet. Begge dage fra klokken 9.30-15.30, med mulighed for en let morgenmad fra kl. 9.00:

  • Den 15.9.22 i Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg 
  • Den 16.9.22 i KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S 

Det er gratis at deltage og tilmelding skal ske senest to uger før afholdelse. Der er plads til 40 deltagere på hver af temadagene, og pladser tildeles efter ’først til mølle’. Endeligt program og deltagerliste sendes ud til deltagerne senest en uge før afholdelse.

Tilmeld dig her