xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Jubilæumsnummer af Miljø og Sundhed har fokus på forebyggelse

I år udkommer den 25. årgang af bladet ”miljø og sundhed”. Det bliver fejret med jubilæumsnummeret ”Forskning for forebyggelse”, hvor forskere fra medlemsinstitutionerne i Sundhedsstyrelsens Rådgivende Videnskabelige Udvalg for Miljø og Sundhed har bidraget med artikler.

25 OKT 2019

Bladet ”miljø og sundhed” formidler aktuelle danske forskningsresultater inden for området miljø og sundhed. I jubilæumsnummeret er det medlemmerne i udvalget, der er blevet bedt om at bidrage med artikler om deres forskning. Der er bidrag fra blandt andre Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Institut for Miljøvidenskab på Aarhus Universitet, Statens Serum Institut og Videncenter for Allergi. 

”Bidragene er eksempler på den forskning, der foregår på miljøområdet udvalgets medlemsinstitutioner.  Artiklerne handler blandt andet om kemikalier i et globalt perspektiv, hvad en tidlig eksponering for sygdom betyder for ens fremtidige helbred og om forebyggelse af skimmelsvamp i boliger,” fortæller redaktør Hilde Balling. 

Bladet ”Miljø og Sundhed” er det eneste af sin slags i Danmark. Det bliver udgivet 3 gange om året. Ud over bladet står udvalget for 3 åbne og gratis årlige temamøder om emner inden for miljø og sundhed. 

Det næste temamøde finder sted den 14. november og handler om beskyttelse mod kemiske stoffer, blandt andet i vand, mad og indeklimaet. 

Læs mere og tilmeld dig her. Der er stadig ledige pladser. Tilmeld dig senest mandag den 28. oktober

Læs Jubilæumsnummeret om Miljø og Sundhed