xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kom i gang med at bruge Værdighedshjulet

Hvad skal du huske før samtalen om Værdighedshjulet? Og hvad er vigtigt under og efter samtalen? Her finder du film og materialer, der kan hjælpe jer i gang med at bruge Værdighedshjulet.

Det er ikke svært at tage hul på samtalerne med borgerne omkring Værdighedshjulet. Når du printer folderen med Værdighedshjulet ud, vil du se, at der medfølger en tjekliste med punkter, der er vigtig at være opmærksom på før, under og efter samtalen.

Hent folderen om Værdighedshjulet inklusive tjeklister

Hjælp til dig, som er leder

I guiden til dig, der er leder, bliver du klogere på, hvordan du skaber de bedste rammer for at Værdighedshjulet anvendes i din plejeenhed. Her er fokus på, hvorfor Værdighedshjulet er værdifuldt redskab til at skabe strukturerede samtaler om værdighed i hverdagen, hvordan det kan gøres, hvem der skal gøre det osv. Her kan du også læse om, hvilken værdi det skaber for både medarbejdere og borgere, når I sætter tid og fokus af til at forstå borgerens ønsker og behov.

>Læs Guide til Værdighedshjulet [LINK]

I de fire korte film herunder giver praksiseksperterne Lotus Sonnenborg og Susan Kaagh dig inspiration og vejledning til at komme i gang med arbejdet. Hvad skal du huske før, under og efter samtalen? Se også et eksempel på en samtale mellem medarbejderen Mai og borgeren Hjørdis nederst på siden.

IntrofilmFør samtalen


Under samtalen


Efter samtalen


Eksempel på en samtale

Opdateret 03 OKT 2023