xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Konference om sundhedsberedskab

Sundhedsstyrelsen samler i dag over 180 deltagere fra regioner og kommuner samt faste samarbejdspartnere fra de fælleskommunale redningsberedskaber, nationale styrelser, politi og forsvaret til en konference om sundhedsberedskab. Konferencen skal hjælpe regioner og kommuner med at tilrettelægge sundhedsberedskabet.

24 MAR 2017

Sundhedsstyrelsen samler i dag over 180 deltagere fra regioner og kommuner samt faste samarbejdspartnere fra de fælleskommunale redningsberedskaber, nationale styrelser, politi og forsvaret til en konference om sundhedsberedskab. Konferencen skal hjælpe regioner og kommuner med at tilrettelægge sundhedsberedskabet.

I forbindelse med konferencen præsenterer Sundhedsstyrelsen den nye vejledning ”Planlægning af sundhedsberedskabet”, som sætter fokus på lokal risikovurdering, psykosocial indsats ved beredskabshændelser, genopretning efter beredskabshændelser og kommunalt samarbejde om planlægning af sundhedsberedskab. 

Den nye vejledning går i dybden med behandling af borgere efter alvorlige hændelser eller ulykker. 

"Vi har blandt andet præciseret i vejledningen, hvad der skal være styr på i den krisestøttende og opfølgende behandling, som man som borger kan have brug for efter en alvorlig hændelse”, siger Nanna Grave Poulsen, specialkonsulent i Sundhedsstyrelsen.

Planlægning af sundhedsberedskab. Vejledning til kommuner og regioner

Læs mere om planlægning af sundhedsberedskab