xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Hvordan når vi i mål med Kræftplan 4?

Sundhedsstyrelsen holder konference om, hvordan vi når Kræftplan 4's nationale målsætninger og sikrer lighed i sundhed for kræftpatienter. Sæt x i kalenderen 31. januar 2018.

08 NOV 2017

Sundhedsstyrelsen holder konference om, hvordan vi når de nationale målsætninger i Kræftplan 4 og sikrer lighed i sundhed for kræftpatienter. Sæt x i kalenderen 31. januar 2018.

Stadig flere danskere overlever en kræftsygdom. Flere patienter bliver behandlet til tiden, og flere får hjælp til at vende tilbage til hverdagen efter endt behandling. Men der er stadig steder, hvor vi kan gøre det bedre, både når det gælder forebyggelse og behandling af kræft. 

Derfor inviterer Sundhedsstyrelsen sundhedspersonale, sundhedsplanlæggere, meningsdannere, patienter og pårørende til en konference om, hvordan de mange indsatsområder i den nyeste kræftplan på området kan bane vejen for at styrke indsatsen på kræftområdet. 

”Kræftplan 4 er patienternes kræftplan, og der er sat gang i rigtig mange gode indsatser rundt omkring i Danmark, både lige nu og i de kommende år, og de skal tilsammen skal styrke kræftindsatsen. Med konferencen ønsker vi at stille skarpt på, hvordan vi sammen når de nationale målsætninger, samtidig med at vi får sat fokus på at sikre lighed i sundhed for alle kræftpatienter” siger enhedschef Janet Marie Samuel i Sundhedsstyrelsen.

På konferencen er der særligt fokus på de tre nationale målsætninger for kræftområdet, som er:

  • At Danmark i 2025 ligger på niveau med de bedste af vores nordiske nabolande i forhold til, hvor mange der overlever kræft
  • At der i 2030 er en røgfri generation af børn og unge
  • At 90 procent af alle kræftpatienter i 2020 oplever, at de har en patientansvarlig læge, der sikrer sammenhæng og tryghed i patientens forløb 

På konferencen er der desuden et oplæg af National Tobacco Control Advisor Dr. Fenton Howell, der giver bud på de internationale perspektiver på tobaksforebyggelse, og hvordan vi kan løfte forebyggelsesindsatsen i Danmark.

Deltagerprisen på konferencen bliver 1.700 kroner.

Der er 50 pladser til en nedsat pris til de første personer, der tilmelder sig. For de 50 pladser er prisen til 1.450 kroner.

Tid og sted for konferencen:

Onsdag den 31. januar 2018 fra kl. 9:00-16:30

Crowne Plaza Copenhagen Towers, Ørestads Boulevard 114 – 118, 2300 København S, Danmark 

Tilmelding til konferencen

Information om konferencen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside