xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Evaluering af puljen Forstærket indsats over for storrygere

I maj 2013 lancerede den daværende regering sit sundhedspolitiske udspil ”Mere borger, mindre patient – et stærkt fælles sundhedsvæsen”. Udspillet indeholdt i alt 600 mio. kr. til nye initiativer, der på forskellig vis skulle styrke borgerperspektivet og forbedre samarbejdet mellem aktørerne i det komplekse sundhedsvæsen. Rapporten består af en midtvejsevaluering af puljen ”Forstærket indsats over for storrygere” ofte omtalt som ”Storrygerpuljen”. Evalueringen gennemføres for Sundhedsstyrelsen i perioden 2014 – 2018 af Oxford Research.

EVALUERINGER 30 APR 2016

Midtvejsevaluering udarbejdet af Oxford Research for Sundhedsstyrelsen

Evaluering af puljen Forstærket indsats over for storrygere - Midtvejsevaluering udarbejdet af Oxford Research for Sundhedsstyrelsen


I maj 2013 lancerede den daværende regering sit sundhedspolitiske udspil ”Mere borger, mindre patient – et stærkt fælles sundhedsvæsen”. Udspillet indeholdt i alt 600 mio. kr. til nye initiativer, der på forskellig vis skulle styrke borgerperspektivet og forbedre samarbejdet mellem aktørerne i det komplekse sundhedsvæsen.

”Forstærket indsats over for storrygere” udgjorde 42 mio. kr. af dette udspil.

Nærværende evaluering er en midtvejsevaluering af puljen Forstærket indsats over for storrygere ofte omtalt som ”Storrygerpuljen”. Evalueringen gennemføres for Sundhedsstyrelsen i perioden 2014 – 2018 af Oxford Research.