xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Årskonference 2022

"Relationel omsorg i en værdig ældrepleje – hvordan kan det styrkes og ledes?" Det var overskriften på årskonferencen den 23. november 2022.

Hvert år i november afholder vi en årskonference, hvor du som fagperson eller leder i ældreplejen kan komme og få ny inspiration og netværke med kolleger fra hele landet – ganske gratis.

Temaet i 2022 var "Relationel omsorg i en værdig ældrepleje – hvordan kan det styrkes og ledes?" Se eller gense oplæggene her:

  • Relationel omsorg i en værdig ældrepleje – hvordan kan vi forstå relationel omsorg? Antropolog og forsker i VIVE Lone Grøn er i gang med en analyse af relationel omsorg i ældreplejen og vil forsøge at kaste et blik på, hvordan begrebet kan forstås og praktiseres på ældreområdet.
  • Debatoplæg om følelsernes plads og betydning i det relationelle arbejde. Pædagog og forfatter Rikke Smedegaard Hansen mener, at vi bør gøre op med ideen om, at følelser i relationsarbejdet ikke er professionelt, for professionelle bør kunne tale om, forholde sig til og bruge deres følelser i arbejdet med de mennesker, de skal give pleje og omsorg. 
  • Refleksioner og erfaringer fra Vejle Kommune. Et påbud fra ældretilsynet blev en brat anledning til at arbejde endnu mere målrettet med at styrke kvalitet og faglighed i hjemmeplejen. Hør, hvordan de greb opgaven an, og hvordan de undervejs lykkedes med at styrke samarbejdet og den relationelle omsorg.


Se hele programmet

Tid og sted

Årskonferencen fandt sted på Comwell i Kolding den 23. november 2022.

Tilmelding

Tilmeldingen er nu lukket. 

Opdateret 30 JAN 2024