xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Vejledning til læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sygehjælpere og kliniske diætister

05 MAR 2008

Find nyeste udgave af vejledningen her:

Underernæring: Opsporing, behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko

Sundhedsministeriet har de seneste år prioriteret indsatsen for Bedre mad til syge højt. Hensigten er at patienter i ernæringsmæssig risiko identificeres ved indlæggelse og herefter behandles i overensstemmelse hermed. Patienter, der ikke er i risiko ved indlæggelsen, følges ugentligt for evt. udvikling af underernæring.

Sundhedsstyrelsens indsats på området udmønter sig i nærværende vejledning, som er en praktisk guide til, hvordan man på den enkelte afdeling professionelt kan varetage ernæringsproblemer. 

Vejledning til læger, sygeplejersker, socialog sundhedsassistenter, sygehjælpere og kliniske diætister