xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Kurser og konferencer

Sundhedsstyrelsen tilbyder kurser, konferencer og vejledning til fagfolk, der er involveret i udarbejdelsen af nationale kliniske anbefalinger. 

Sundhedsstyrelsen tilbyder jævnligt kurser om GRADE-metoden, der anvendes i forbindelse med udarbejdelsen af nationale kliniske anbefalinger.

Kurset er et endagskursus med fysisk fremmøde, med en varighed af 5 timer. Kurset indeholder en introduktion til GRADE metoden, samt praktiske øvelser i dele af GRADE metoden, der skal anvendes i forbindelse med udarbejdelsen af de nationale kliniske anbefalinger. Det er gratis at deltage.

Sundhedsstyrelsen tilbyder også online-kurser i GRADE metoden, med en varighed på 2 timer. Kurset indeholder en kort introduktion til GRADE metoden, men uden praktiske øvelser. Det er gratis at deltage.

Begge kurser er målrettet arbejdsgruppedeltagere i Sundhedsstyrelsens Nationale Kliniske Anbefalinger. Man bedes ved tilmeldingen oplyse hvilken NKA man deltager i/planlægger at deltage i. Såfremt der er ledige pladser, er andre interesserede velkomne til at deltage.

Kursusdage i 2021   

Tirsdag den 12. oktober - fysisk møde på Scandic Kødbyen kl. 9.30 – 15.00

Fredag den 15. oktober - fysisk møde på Scandic Vejle kl. 9.30 – 15.00

Onsdag den 3. november - fysisk møde i Sundhedsstyrelsen kl. 9.30 - 15.00

Tilmelding kan ske til NKRsekretariat@sst.dk

Opdateret 28 JAN 2020

Arrangementer