×

Sundhedsstyrelsen får ny hjemmeside

Oprettet 4. januar 2016, Opdateret 20. januar 2016

Fra 4. januar kan du møde Sundhedsstyrelsen her på sst.dk, hvor du kan finde indhold om sundhed i et nyt design.

På hjemmesiden kan du få viden om sundhed og livsstil, sygdom og behandling, rationel farmakoterapi, planlægning, uddannelse, ældre og NKR.

Som noget nyt er der sat ekstra fokus på ældreområdet, bl.a. med et tema om demens. Det sker som følge af ressortomlægningen af området fra Socialstyrelsen til Sundhedsstyrelsen.

Læg også mærke til, at Sundhedsstyrelsen er kommet på Twitter på @SSTbrostrom.

I oktober 2015 blev den daværende Sundhedsstyrelse splittet op i tre separate styrelser: Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed. Frem til den 4. januar har de tre styrelser delt hjemmeside.

Hvis du abonnerer på nyheder fra de gamle styrelser, så vil dit abonnement fortsætte her på sst.dk, hvor du vil modtage nyheder fra Sundhedsstyrelsen inden for 10 kategorier. Hvis du ønsker at ændre på eller afmelde dit abonnement, så klik her: abonner på nyheder fra Sundhedsstyrelsen.

Bemærk, at dit abonnement på nyheder fra Lægemiddelstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed automatisk er ophørt. Hvis du ønsker at abonnere, så klik her: nyheder fra Lægemiddelstyrelsen og nyheder fra Styrelsen fra Patientsikkerhed.

Vi håber, at du får glæde af Sundhedsstyrelsens nye hjemmeside i de nye digitale rammer.

Spørgsmål om og kommentarer til den nye hjemmeside er meget velkomne på webredaktoer@sst.dk