×

Sådan kan du hjælpe pårørende til patienter med en alvorlig sygdom

Oprettet 1. februar 2016, Opdateret 4. maj 2016

Sundhedsstyrelsen har samlet anbefalingerne til sundhedspersoner om, hvordan de kan støtte og inddrage pårørende til alvorligt syge patienter i en pjece. Rådene bliver præsenteret på et seminaret den 23. maj 2016.

Sundhedsstyrelsen udgav i 2012 anbefalinger til sundhedspersoners møde med pårørende til alvorligt syge. Anbefalingerne er nu samlet i en kortere version, der skal gøre det nemmere at inddrage dem i det daglige arbejde.

Pjece: Mødet med pårørende til personer med alvorlig sygdom - Anbefalinger til sundhedspersonale

Seminaret om pårørendes behov for støtte og inddragelse 

Anbefalingerne og rådene fra den nye pjece bliver præsenteret på et seminar mandag d. 23. maj 2016 kl. 14:00-16:45. Der vil desuden være faglige indlæg om pårørendes behov for støtte og inddragelse.

Målgruppen for seminaret er: 

  • Sundhedspersoner, ansat i kommuner, regioner og praksissektor, som kommer i kontakt med alvorligt syge patienter og deres pårørende
  • Patientorganisationer
  • Andre interesserede

Seminaret bliver holdt i Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S, i Mødelokale G.

Program

Seminar: Inddragelse og støtte til pårørende - hvordan?

Tilmelding og venteliste

Vi har modtaget tilmeldinger svarende til det antal, der er plads til til seminaret (80 deltagere). Vi lukker derfor nu for tilmelding. 

Alle som har tilmeldt sig kan deltage i seminaret. Det betyder, at alle som har tilmeldt senest den 12. februar 2016 kan deltage i mødet. Det er gratis at deltage.

Det er muligt at tilmelde sig via venteliste, send mail til Kiser Andersen på ksa@sst.dk senest mandag den 9. maj 2016 med angivelse af fornavn, efternavn, ansættelsessted og evt. afdeling samt e-mail, hvorefter du vil modtage en be- eller afkræftelse på din tilmelding.