xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Temadage og webinarer

Vi holder også i 2024 en række gratis temadage og webinarer med fagligt fokus og flere perspektiver – både for ledere og medarbejdere i ældreplejen.

Vores populære temadage handler om emner, der er menneskeligt og fagligt relevante for en værdig ældrepleje. De udvalgte temaer spænder fra livskvalitet og selvbestemmelse til følelsesmæssige reaktioner på belastninger og bekæmpelse af ensomhed til en værdig død – og meget mere.

Temadage og webinarer i 2024

Vi opdaterer med nye temadage løbende.

Tilmeld dig kommende arrangementer: Arrangementer - Videnscenter for værdig ældrepleje - Sundhedsstyrelsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn og Facebook, så du får direkte besked, når mulighed for tilmelding åbner. 

Formål og form

Temadagene og webinarerne er med til at give dig inspiration, og du får nye perspektiver og redskaber til at arbejde med det givne faglige fokus.

På temadagene har programmet form af en vekslen mellem oplæg, dialog og refleksion, hvor du som deltager får mulighed for aktivt at inddrage eksempler fra din egen hverdag.

Gratis temadage over hele landet

Temadagene er gratis at deltage i, og de finder typisk sted flere steder rundt om i landet eller ved online deltagelse.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook eller LinkedIn – så får du besked, når vi har temadage og webinarer på programmet.

Hent materialer fra temadage

Gik du glip af et webinar, eller vil du genlæse præsentationen fra en tidligere temadag, så brug linket nedenfor. Her finder du oplæg og andet materiale fra tidligere afholdte temadage. Find bl.a. materialer vedrørende ensomhed, det gode måltid, livskvalitet, seksualitet samarbejdet med pårørende samt materialer fra årskonferencer.

Se materialer fra tidligere aktiviteter

Måske kunne I også være interesserede i:

Workshops og faglige oplæg

E-læring

Forløb med Værdighedsrejseholdet

Opdateret 16 JAN 2024