xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Workshop: Rehabilitering på ældreområdet

På denne workshop kommer du til at arbejde med jeres rehabiliteringsindsats på baggrund af vores nye håndbog og materialer. Workshops finder sted tre steder i landet i november.

Sundhedsstyrelsen har udviklet en ny håndbog og nye materialer om rehabilitering på ældreområdet, som baserer sig på de mange erfaringer fra den daglige praksis i kommunerne og den nyeste viden og forståelse af rehabilitering. Håndbogen og materialerne udkommer til november og præsenteres på et webinar d. 16. november. For dig, der vil et skridt videre, kan du tilmelde dig en workshop, hvor du får lejlighed til at bruge håndbogens redskaber på en rehabiliteringsindsats fra egen praksis. Tilmeld dig webinaret nedenfor, så du er klædt på til workshoppen.

På workshoppen får du:

  • viden og inspiration til, hvordan du kan implementere elementer fra håndbogen i egen praksis
  • støtte til at udarbejde et udkast til en implementeringsplan, som du kan bruge i jeres videre arbejde med rehabilitering
  • mulighed for at netværke og erfaringsudveksle med andre, der arbejder med rehabilitering.

Med udgangspunkt i håndbogens redskaber kommer du på dagen til at arbejde med:

  • Teorien bag forbedringsmodellen
  • Et praksisnært implementeringsredskab til udvikling af rehabiliteringsindsats i egen praksis
  • Fordybelse og sparring på egne problemstillinger
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre, der også arbejder med rehabilitering.

Efter workshoppen er det muligt at deltage i opfølgende konsulentsparring, hvor du på et online møde med andre kommuner fra workshoppen kan få sparring og rådgivning vedrørende de konkrete problemstillinger, du har arbejdet med i egen praksis.

Workshoppen faciliteres af Marselisborg Consulting.

Målgruppe

Workshoppen er for dig, der er faglig nøglemedarbejder, fx udviklingsmedarbejder, udviklingskonsulent, projektleder eller leder i en kommune eller hos en privat leverandør, som arbejder med rehabiliteringsforløb efter § 83 a og har et fagligt ansvar for at udvikle jeres rehabiliteringspraksis.

Tid og sted

Vi afholder workshops her (vælg):

Mandag d. 27. november
på Comwell Kellers Park Golf Club på Østergårdsvej 33, 7080 Børkop
Tirsdag d. 28. november på Comwell Klarskovgaard på Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør
Torsdag d. 30. november på Comwell Middelfart på Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Det er gratis at deltage på workshoppen, men vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser. Der er ca. 2-3 pladser pr. kommune.

Tilmelding

Du tilmelder dig workshoppen ved at sende en mail til Malthe Wintoniak-Bendtsen mwb@marselisborg.org, hvor du skriver dit navn, stilling, hvilken kommune, du kommer fra, samt hvilken dag, du ønsker at tilmelde dig.

Ved behov forbeholder vi os retten til at prioritere i tilmeldingerne, så flest muligt i målgruppen og fra forskellige kommuner kan deltage.

Tilmeld dig senest den 10. november. 

Forberedelse

Forud for workshoppen vil du modtage forberedelsesmateriale, så du på selve dagen får mulighed for at arbejde med en rehabiliteringsindsats fra egen praksis. Du skal derfor forvente at skulle forberede er kort oplæg for et par medkursister på ca. 2 minutter ud fra spørgsmål, du modtager efter tilmeldingsfristen.

Derudover forventer vi, at du har set webinaret om rehabilitering på ældreområdet og stiftet bekendtskab med den nye håndbog og materialerne. Du kan enten deltage i webinaret den 16. november, eller se webinaroptagelsen efterfølgende. Den bliver lagt på hjemmesiden i starten af uge 47.