xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Håndtering af smitte med COVID-19 på efterskoler, højskoler, frie fagskole, kostafdelinger på fri- og privatskoler

Denne retningslinje indeholder anbefalinger til at forebygge og begrænse smittespredning af COVID-19 på efterskoler, højskoler, frie fagskoler og kostafdelinger på fri- og privatskoler.

ANBEFALINGER OG RETNINGSLINJER 01 MAR 2021

Denne retningslinje er primært tiltænkt anvendelse blandt ledelsen på de efterskoler, højskoler, frie fagskoler og kostafdelinger på fri- og privatskoler samt medarbejdere i den kommunale sundhedstjeneste eller kommunale hygiejneorganisation, som bl.a. vejleder disse skoler i forebyggelse og håndtering af smitte med COVID-19. 

Indhold

1. Introduktion

2. Forebyggelse af smittespredning på skolerne

3. Håndtering af smitte med COVID-19

4. Regler og anbefalinger

 

Se desuden

Håndtering af smitte med COVID-19 på ungdoms-, voksen- og videregående uddannelser

Håndtering af smitte med COVID-19 i dagtilbud

Håndtering af smitte med COVID-19 i grundskoler