xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Behovsafdækning. Til håndbøger med vidensbaserede anbefalinger til social- og sundhedsfaglig praksis på demensområdet

Rapporten indgår i arbejdet med Den nationale demenshandlingsplan 2025, initiativ 7 ”Håndbøger med vidensbaserede anbefalinger til social- og sundhedsfaglig praksis på demensområdet”.

VIDEN OG INSPIRATION 01 NOV 2017

Initiativ 7 er et projekt under fokusområde 2 ”Bedre kvalitet i pleje, omsorg og rehabilitering”. Formålet med initiativet er at udarbejde håndbøger, der skal styrke den social- og sundhedsfaglige praksis på demensområdet.

Rapporten er en kort afdækning af behov hos medarbejdere, ledere og demenskoordinatorer til brug for det videre arbejde med projektet.

Behovsafdækning. Til håndbøger med vidensbaserede anbefalinger til social- og sundhedsfaglig praksis på demensområdet

Rapporten er udarbejdet for Sundhedsstyrelsen af Type2dialog

 

Den nationale demenshandlingsplan 2025

Rapporten er udarbejdet som led i arbejdet med initiativ 7: Håndbøger med vidensbaserede anbefalinger til social- og sundhedsfaglig praksis på demensområdet i Den nationale demenshandlingsplan 2025.

Demenshandlingsplanen rummer i alt 23 initiativer fordelt på fem fokusområder. Alle initiativer har som overordnet mål at forbedre indsatsen for at udrede, pleje og behandle mennesker med demens frem mod 2025. Sundhedsstyrelsen er ansvarlig for 11 af initiativerne.

Se alle udgivelser inden for Den nationale demenshandlingsplan 2025