xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Aftale om dosisovervågning - ny kunde

Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse tilbyder dosisovervågning af alle stråleudsatte arbejdstagere. Her kan din virksomhed blive oprettet som kunde hos persondosimetrilaboratoriet.

Hvordan bliver min virksomhed tilmeldt dosisovervågning?

Du skal udfylde webformularen herunder for at oprette en aftale om dosisovervågning. Når denne er udfyldt og indsendt til os, så opretter vi jer i vores IT-system og sender jer et kunde-nummer.

 Opret aftale vedrørende dosisovervågning

Opdatering 14/3: Vi oplever fortsat, at der ikke sendes kvitteringsmails ved oprettelse af webformularer. Dette bevirker også, at man ikke får tilsendt et link til en igangværende webformular, der endnu ikke er indsendt. Man er derfor nødt til at kopiere adressen fra browseren, inden man gemmer webformularen, hvis man senere vil arbejde videre med den og/eller indsende den. Webformularer, der sendes ind, når frem og bliver behandlet som normalt. Der bliver arbejdet på at løse problemet med mails og kvitteringer hurtigst muligt.

Ved at benytte formularen accepteres leveringsbetingelserne for dosisovervågning. De indsendte oplysninger behandles i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens Data­beskyttelses­politik

Når formularen er sendt, får du herefter tilsendt et kundenummer, som skal benyttes ved fremtidige henvendelser. Ved brug af dette kundenummer og webformularen ’Indsend ændringer vedrørende dosisovervågning’ kan virksomhedens stråleudsatte arbejdstagere tilmeldes dosisovervågning.

Hvordan melder jeg en person til dosisovervågning?

Når din virksomhed er oprettet som kunde, kan du melde personer til dosisovervågning. På jeres kundenummer er det muligt at indtaste oplysninger om de enkelte personer, der ønskes dosisovervåget, herunder deres cpr-numre samt hvilke dosimetre, de har behov for, samt den ønskede udlæsningsfrekvens.

Tilmelding, afmelding og ændring af dosisovervågning - eksisterende kunde

Priser

Gældende priser kan findes i dette dokument: Priser for dosisovervågning

Leveringsbetingelser for dosisovervågning

Levering til Danmark og Færøerne

Levering til Grønland

Akkrediterede dosisovervågningsydelser kan alene leveres inden for de i leveringsbetingelserne angivne vilkår. Andre dosisovervågningsydelser kan leveres efter særskilt aftale med persondosimetrilaboratoriet ved Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse. Levering af disse ydelser vil være underlagt sådanne betingelser, som vil blive særskilt aftalt mellem kunden og persondosimetrilaboratoriet.

Opdateret 14 MAR 2023