xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Gratis diplom 2021

Vil du blive bedre til at drive organisatoriske forandringsprocesser på din arbejdsplads, der understøtter mere værdighed i ældreplejen, også når der er travlhed, og borgerne har komplekse problemstillinger? Så kan du tage et gratis diplommodul i forandringsledelse - Værdighed i ældreplejen.

Videnscenter for værdig ældrepleje udbyder diplommodulet, der svarer til 5 ECTS-point.

Fagligt indhold

På diplommodulet vil du få viden om:

  • Værdighed og de dilemmaer, der opstår i organisationen i spændingsfeltet mellem en travl, produktiv hverdag og borgerens individuelle behov og ønsker
  • Værdighed i ældreplejen ud fra din kommunes værdighedspolitik
  • Aktionslæring og domæneteori med brug af metoden VIPS
  • Ledelse af møder, der skaber værdi og mening
  • Facilitering som proces og håndværk
  • Ledelse af læreprocesser i grupper.

Modulet er for dig, der er leder eller har ansvar for udviklingsprocesser i en kommunal, privat eller selvejende plejeenhed, der arbejder med ældrepleje som kerneområde.
Du er selv sundhedsprofessionel og har eventuelt suppleret med uddannelse indenfor ledelse.

Tilrettelæggelsen af modulet tager udgangspunkt i, at man deltager minimum to og max fem personer fra hver kommune eller arbejdsplads, da arbejdet i grupper på modulet foregår med konkrete forandringsprocesser på egen arbejdsplads.

Undervisningsform

Der vil være vekslen mellem teoretiske oplæg og dialog med refleksion. Gennem hele modulet bliver der arbejdet i studiegrupper.

Diplommodulet kan blive gennemført helt eller delvist online alt efter gældende COVID-19 forholdsregler på tidspunktet for afholdelse.

Læs mere om modulet og adgangskrav

Opdateret 05 NOV 2020