xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Forebyggelse og ulighed

Enheden varetager opgaver inden for folkesundhed og generel forebyggelse med sundhedsfremme, herunder om alkohol, tobak, fysisk aktivitet, ernæring, mental sundhed, narkotika, miljømedicin, ulighed i sundhed, svangreomgsorg og sundhedspleje.

Niels Sandø Pedersen, enhedschef

nsa@sst.dkhabilitetserklæring

Niels Sandø blev pr. 1. februar 2019 enhedschef i enheden Forebyggelse og ulighed.

Niels Sandø er født i 1967 og er uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitetscenter (RUC) og Master of Public Administration (MPA) fra Copenhagen Business School.

Han blev første gang ansat i Sundhedsstyrelsen i 2002, og har her blandt andet arbejdet med områder som seksuel sundhed, mental sundhed, alkohol, ulighed i sundhed og etniske minoriteters sundhed. Han har desuden arbejdet ved FNs AIDS-program i Malawi, i social- og psykiatriforvaltningen i Frederiksborg Amt samt for Institut for Menneskerettigheder.

Sara Lindhardt, sektionsleder

sali@sst.dk

Sara Lindhardt er sektionsleder i enheden Forebyggelse og ulighed.

Sara Lindhardt er født i 1970 og er uddannet cand. mag fra Københavns Universitet og Master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet.

Hun blev ansat i Sundhedsstyrelsen i juni 2019, og har blandt andet arbejdet med områder som alkohol- og stofbehandling, dobbeltdiagnoseområdet, mental sundhed og psykosociale indsatser. Sara har desuden arbejdet i Socialstyrelsen, Frederiksborg Amt og Hillerød og Gribskov kommuner.

Opdateret 06 NOV 2020