xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Danske styrkepositioner på vaccinationsområdet

Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen, Statens Serum Institut og Danske Regioner inviterer interesserede fagfolk til stormøde med fokus på COVID-19-vaccination.

25 NOV 2021

Under overskriften Danske Styrkepositioner på vaccinationsområdet vil de fire organisationer sammen fremhæve, hvad vi har været gode til under vaccinationsindsatsen: Hvordan har dansk forskning og danske fagfolk bidraget til at gøre os klogere på COVID-19 vaccination, og hvordan har den viden påvirket udrulningen af vaccinationsprogrammet? Hvad har vi især været gode til, og hvordan bygger vi videre på det, vi har opnået? Men også: Hvor kan vi blive bedre? Bruger vi den viden, vi har, godt nok, og hvilke uindfriede potentialer og udfordringer er der?

På dagen vil et udpluk af de videnskabsfolk, der har været med i front, fortælle om den forskning, der har bidraget til, at Danmark står så stærkt på vaccinationsområdet, og direktører fra Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Statens Serum Institut vil fortælle om myndighedsarbejdet, der har muliggjort den effektive udrulning af vaccinationsprogrammet mod COVID-19.

Vi afslutter med en paneldebat, der samler trådene for dagen, og hjælper os til at blive klogere på, hvorfor og hvordan vi står så stærkt, men også hvor vi fortsat kan blive bedre.

Mødet, der primært retter sig mod fagfolk og mediefolk, bliver afholdt fredag den 3. december, fra kl. 12-17.

Adresse: Arrangementet afholdes hos IDA Konference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.

Se programmet her

Tilmelding foregår ved at sende en mail med navn og tilhørsforhold til Vaccineforskning@SSI.dk

Mødet kan også følges virtuelt – link udleveres ved at skrive til ovenstående mailadresse.