xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Vær virtuelt med til årets værdigheds­konference

Ældre mennesker er en mangfoldig gruppe med forskellige livsvilkår og livshistorier. Videnscenter for værdig ældrepleje sætter på dette års konference fokus på social ulighed i sundhed og mangfoldighed. I år bliver arrangementet holdt som en virtuel konference.

01 OKT 2020

Konferencen ”Værdighed i en mangfoldig ældrepleje” den 9. november er henvendt til fagpersoner og ledere med det formål at inspirere til at arbejde mere systematisk med værdighed i den kommunale og private ældrepleje, herunder selvejende institutioner.

"Hvordan kan vi arbejde med at skabe værdighed for den enkelte borger, som hver har sin egen livshistorie, ressourcer, udfordringer og livsvilkår? På konferencen sætter vi fokus på social ulighed i sundhed blandt ældre, og hvordan vi kan arbejde systematisk og praksisnært med værdighed i hverdagen og imødekomme de udfordringer, der kan opstå i praksis," siger Sara Louise Friis Rose, daglig leder af Videnscentret og sektionsleder i Sundhedsstyrelsen.

Som deltager får du inspiration til, hvordan man kan styrke arbejdet med værdighed for ældre borgere. Konferencen sætter også fokus på, hvordan man som fagperson kan inddrage værdighed i dialogen med borgere og pårørende.

Vi glæder os rigtig meget til konferencen, der bliver en god blanding af oplæg, indslag fra praksis og gæster i studiet til samtaler om værdighed. 

Konferencen er delt op i tre tematiske spor:

  1. Social ulighed i sundhed - og værdighed for udsatte ældre
  2. Systematik i arbejdet med værdighed i ældreplejen
  3. Forandringer i den borgernære praksis.

Det samlede program for konferencen den 9. november ligger her på siden: 

Årskonference 9. november 2020

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt, at du tilmelder dig for adgang til konference og materiale.

Tilmeld dig her