xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Styrk jeres organisation med fokus på værdighed

Kommunale og private plejeenheder tilbydes besøg fra Videnscenter for værdig ældreplejes rejsehold. Med fokus på organisation, ledelse og samarbejde afholdes læringsforløb for ledere i ældreplejen.

09 OKT 2020

Vil I være klogere på, hvordan organisering af ældreplejen kan være med til at skabe endnu mere værdighed for borgere? Så har I nu mulighed for at søge om et læringsforløb om værdig ældrepleje med fokus på organisation, ledelse og samarbejde med Sundhedsstyrelsens værdighedsrejsehold. Tilbuddet gælder kommuner og private leverandører på ældreområdet, herunder selvejende institutioner.

Læringsforløbet bliver skræddersyet til den enkelte ansøger, så det konkrete forløb tager udgangspunkt i ansøgerens behov, udfordringer og målsætninger. Der vil være fokus på organisatoriske rammer, arbejdsgange og ledelseskompetencerne. Formålet er at øge livskvaliteten for de ældre borgere og arbejdsglæden blandt medarbejderne. 

”Vores rejsehold har stor erfaring med at støtte kommuner og private plejeenheder med at styrke værdighed i ældreplejen gennem strategisk og faglige ledelse. Derfor tilbyder vi igen læringsforløb med fokus på samarbejde og organisation, som kan hjælpe ledere med at sætte yderligere fokus på livskvalitet og selvbestemmelse i det daglige arbejde,” fortæller sektionsleder Sara Louise Friis Rose. 

Læringsforløb om værdig ældrepleje med fokus på organisation, ledelse og samarbejde er en del af satspuljeaftalen 2018-2021, hvorunder etableringen af Videnscenter for værdig ældrepleje også ligger. Videnscentret har fokus på at sikre ældre og deres pårørende en værdig ældrepleje med fokus på borgernes trivsel og de ansattes arbejdsglæde. 

Ansøgningsfristen er tirsdag den 1. december 2020 kl. 12.00. 

Læringsforløb om værdig ældrepleje med fokus på organisation, ledelse og samarbejde