xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Tilmeld dig IRF’s kurser i 2020

IRF’s kursuskatalog for 2020 er på gaden og med 24 kurser rundt omkring i landet, er der nu mulighed for at blive styrket i evidensbaseret rationel farmakoterapi.

04 DEC 2019

På IRFs kurser bliver du præsenteret for den seneste evidens og konkrete lægemiddelanbefalinger til gavn for de patienter, som du møder i din hverdag. 

Hvis du finder håndteringen af psykiatriske patienter udfordrende, kan du få inspiration på kurset ”Psykiatri gennem livet i almen praksis”. Her bliver du opdateret i den farmakologiske behandling af de hyppigste psykiatriske lidelser i almen praksis, hos patienter i alle aldre. Du bliver også skarp på, hvem der skal henvises, hvordan du samarbejder tværsektorielt og ikke mindst hvordan du støtter forældre og børn med psykiatriske lidelser.

Du kan også tilmelde dig kurset ”KOL, astma og allergisk betingede luftvejslidelser”, hvor vi sætter fokus på luftvejslidelser fra vugge til grav. Sygdomskontrol er et bærende tema for kurset, og når kursusdagen er omme, ved du hvornår og hvordan du skal bruge inhalationssteroider samt andre lægemidler i behandlingen af luftvejslidelser.

Har du mange ældre patienter i din praksis? På kurset ”Geriatri og medicingennemgang i almen praksis” bliver du styrket i og udstyret med redskaber til systematisk gennemgang af dine ældre patienters medicinlister, således at lægemiddelbehandlingen er relevant og rationel.

De 3 kurser er eksempler fra kursuskataloget for i 2020. Få det fulde overblik over kursusudbuddet og tilmeld dig her.