xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Tag et ledelsesdiplom­modul om forandrings­ledelse i en værdig ældrepleje

Sundhedsstyrelsens Videnscenter for værdig ældrepleje åbner for tilmelding til en gratis diplomuddannelse i forandringsledelse. Her kan du udvikle dine kompetencer som leder i ældreplejen

15 AUG 2019

”De rigtige kompetencer hos en leder er af afgørende betydning for medarbejdernes forudsætninger for at bedrive en værdig ældrepleje, og en kompetent leder kan gøre hele forskellen både for kvaliteten, borgernes tilfredshed og medarbejdernes arbejdsglæde. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde kompetenceudvikling til ledere og nøglepersoner i ældreplejen” fortæller sektionsleder i Ældre og Demens, Sundhedsstyrelsen, og daglig leder af Videnscenter for værdig ældrepleje, Sara Louise Friis Rose. 

På diplomet vil det faglige indhold blandt andet byde på:

  • anvendelse af aktionslæring og domæneteori
  • ledelse af møder, der skaber værdi og mening i forhold til værdighed
  • facilitering som proces og håndværk
  • ledelse af læreprocesser i grupper. 

Undervisningen vil være praksisnær og veksle mellem teoretiske oplæg, dialog og gruppearbejde. Som deltager vil du blive fordelt ud i studiegrupper, som du skal arbejde sammen med gennem hele modulet. Derudover skal du arbejde med et konkret tiltag på din egen arbejdsplads, som udvikles og kvalificeres i løbet af modulet. 

Diplommodulet henvender sig til ledere og nøglepersoner, der har ansvar for at udvikle deres medarbejderes praksis eller implementere processer og arbejdsgange i en kommunal eller privat plejeenhed. Der er i tilrettelæggelsen af modulet taget udgangspunkt i, at man deltager mindst 2 – højst 5 personer fra hver kommune / arbejdsplads, fordi man undervejs på modulet skal arbejde i grupper med konkrete forandringsprocesser på egen arbejdsplads

Diplommodulet tages på deltid, og undervisningen er fordelt over fire gange med opstart d. 21. oktober. Der kan i alt være 25 pladser på hvert hold i henholdsvis Hillerød og Aarhus, altså i alt 50 pladser i 2019. Der vil blive mulighed for at tilmelde sig diplommodulet igen i både foråret og efteråret i 2020 og i 2021. I alt forventes der at blive udbudt 200 gratis pladser frem til 2021. Modulet udbydes og er udviklet i samarbejde med professionshøjskolerne Absalon og VIA.

Praktisk information om tilmelding 

Læs mere og tilmeld dig diplommodulet i enten Hillerød eller Aarhus