xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
English

Nu kan du melde dig til konference om værdighed i ældreplejen

Videnscenter for værdig ældrepleje holder årskonference den 10. december i Odense Kongrescenter. Temaet er i år ”Værdighed i ældreplejen – hvad kalder det på af ledelse og organisation?”

04 OKT 2019

Sundhedsstyrelsens Videnscenter for værdig ældrepleje har netop åbnet for tilmelding til dette års konference om værdighed i ældreplejen.

Formålet med konferencen er sammen at blive klogere på, hvordan man arbejder med ledelse og organisering i plejeenheder og forvaltning for at styrke udvikling af værdighed i ældreplejen.

”Hvad der opleves som værdigt er forskelligt fra person til person, og værdighed i ældreplejen skabes i faglige fællesskaber og organisatoriske rammer med udgangspunkt i den enkelte borger. Det kræver en særlig indsats af ledelsen og organisationen, og det er netop dét, konferencen sætter fokus på”, siger Sara Louise Friis Rose, daglig leder af Videnscentret og sektionsleder i Sundhedsstyrelsen.

Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm byder velkommen, og resten af dagens program byder på perspektiver fra forskningens verden, fra praksis, fra medarbejdere og ledere og fra borger og pårørende. I kan blandt andet møde Carsten Hornstrup, rejseholdskonsulent Anneke Dapper Skaaning og Jacob Birkler, der fra hver deres perspektiv gør os klogere på værdighed.

I sessionerne byder vi blandt andet på inspiration til gode løsninger på at skabe bedre sammenhæng i plejen, større livskvalitet for de svageste ældre og et endnu bedre samarbejde med pårørende.

Tag din kollega under armen og kom med!

Konferencen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Se programmet, og tilmeld dig her