xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kom til kursus om hovedpine og psykiatri

Finder du håndteringen af hovedpinepatienter udfordrende? Eller har du brug for input til håndteringen af psykiatriske patienter? Så kan du få inspiration på IRF’s kommende kurser.

28 JUN 2019

IRF i Sundhedsstyrelsen har netop åbnet for tilmelding til kurserne ”Hovedpine 1∙2∙3 - Diagnosticering, behandling og forebyggelse” samt kurset ”Psykiatri gennem livet i almen praksis”.

Hovedpinekurset udbydes i samarbejde med Nationalt Videnscenter for Hovedpine. Med mere end 200 forskellige hovedpinediagnoser er det alfa og omega at få stillet den korrekte diagnose for at kunne give den optimale behandling. Det case-baserede kursus vil præsentere dig for et nyudviklet diagnoseværktøj, ”Hovedpine 1·2·3”, som gennemgår trinnene i diagnose, behandling og forebyggelse af hovedpine, som sikrer det gode patientforløb. Du vil med andre ord blive udstyret med redskaber til bedre og mere systematisk at styrke behandlingen af patienter med hovedpine.

Psykiatrikurset er for dig med erfaring, der ønsker at blive styrket i din tilgang til, hvordan du kan behandle patienter med psykiske lidelser. På kurset får du redskaber til at strukturere behandlingen af de psykiske lidelser, som du hyppigst støder på i dit arbejde i almen praksis. Kurset fokuserer både på udredning, psykofarmaka, henvisninger, og hvordan du kan samarbejde med Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i din kommune.

”Vi er rigtig glade for at kunne tilføje de to kurser til efterårets program. Begge kurser er bygget op, så det giver praktiserende læger en god ballast til at overkomme de udfordringer, som de oplever i hverdagen”, siger farmaceut Søren Troels Christensen fra IRF i Sundhedsstyrelsen.

Husk, at alle kurser udbudt af IRF i Sundhedsstyrelsen er godkendt til refusion i ”Fonden for Almen Praksis”. I efteråret udbyder IRF i Sundhedsstyrelsen ud over de nye kurser, kurser om ældre, medicin & medicingennemgang, luftvejslidelser, endokrinologi og smertebehandling. 

Læs mere og tilmeld dig her!