xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

IRF fejrer jubilæum med et jubilæumsnummer af Månedsbladet Rationel Farmakoterapi

Den 1. oktober 2019 er det 20 år siden, IRF blev etableret. Det markerer vi med et jubilæumstidsskrift og en reception.

01 OKT 2019

I jubilæumstidsskriftet fortæller direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, om IRF før, nu og i fremtiden. Fra tankerne, der lå bag etableringen og nogle af de markante sager, der gennem årene har kendetegnet IRF, og til visionerne for fremtiden.

”Vi vil fastholde ambitionen om, at IRF skal være den foretrukne og mest troværdige kilde for læger i primærsektoren, når det gælder aktuel information om rationelt valg af lægemidler,” fastslår direktør Søren Brostrøm.

Jubilæumstidsskriftet beskriver også, hvad IRF har af opgaver, og hvordan vi sikrer, at indsatserne har den rette kvalitet.

I jubilæumstidsskriftet kan du blandt andet læse om, hvordan og hvorfor IRF får ekstern rådgivning fra et rådgivende udvalg for Rationel Farmakoterapi. Du kan også læse om IRFs aktiviteter, som fx Månedsbladet Rationel Farmakoterapi og kurserne, der er målrettet almen praksis. IRF står også bag et årligt stormøde og et forårsmøde, ligesom IRF er at finde på Lægedage. Bladet beskriver derudover IRFs nationale værktøjer til at gennemgå medicin som Den Nationale Rekommandationsliste, IRFs liste over antikolinerge lægemidler og Seponeringslisten.

Jubilæet bliver også fejret med en reception den 1. oktober, hvor der blandt andet vil være paneldebat om fremtidens rationelle farmakoterapi. Det faglige indhold fra receptionen bliver efterfølgende lagt på Sundhedsstyrelsens LinkedIn.

IRFs jubilæumstidsskrift

Information om IRFs jubilæum den 1. oktober